נושאים: ששה ספרי תורה כנגד ששת אלפי שנים. פרשת נצבים וילך היא המאה השמינית באלף הששי. רמזים בפרשיות שבסוף חומש דברים על תקופתינו. "כי בא לשפוט הארץ" בשני מזמורים שונים וההבדל ביניהם. לפני ה' - הטעם לגעיא. קדיש דעתיד - מדוע אומרים זאת בסיום מסכת. פירוש וגירסת המלה בעגלא. "המקום אשר יבחר ה'" מדוע לא פירט הכתוב שזהו הר המוריה. חוברת צניעות בת ישראל ומעלתה. פרשת בן סורר ומורה האם גם על בת סוררת ומורה. האם יש תשובה לאומות העולם או רק לישראל.
המעוניינים לקבל "הלכה יומית" מתוך ספרי "שלחן ערוך המקוצר" ישיר לתיבת הדואר האלקטרונית מידי יום ביומו בלי נדר, נא לשלוח בקשת הצטרפות לתיבה: or@shtaygen.co.il
כניסה לחברים רשומים
הודעה חשובה
על פי הוראת מרן הגאון הרב יצחק רצאבי שליט"א וגדולי התורה והפוסקים, השימוש באינטרנט הינו לצורך בלבד, ובחיבור לאינטרנט כשר ומבוקר. כל חיבור אחר מהוה סכנה רוחנית וחינוכית.
שער האתר: עיטור מהרי"ץ זי"ע לשער הספר ביאור תפילה להר"ר יוסף ציאח זצ"ל. עיצוב האתר: אי סטודיו